S.C. Softfree S.R.L. este o societate comerciala orientata spre dezvoltarea de programe informatice. Pe langa activitatea de programare, societatea presteaza si servicii de consultanta si administrare IT. Suntem specializati pe solutii informatice pentru comert, prestari servicii, evidenta financiar-contabila. Programul Service vine in intampinarea nevoilor reparatorilor auto. Interfata dezvoltata in colaborare cu Audatex, permite prelucrarea calculatiilor Audatex in antecalcule pentru programul Service, pe baza carora se pot face devize si facturi, cu inregistrarea veniturilor din manopera si situatii pe lucratori si inregistrarea on-line in gestiunea stocurilor de piese si materialelor. Economisiti timp si bani utilizand noul program Service! Prin seriozitate si profesionalism vom obtine cele mai bune rezultate pentru dumneavoastra! 

 

 
                                 

 

                                AutoDeviz este o aplicatie desktop pentru management service auto. Este un software pentru generat comanda service, devize estimative si finale, programari, diferite rapoarte, etc. Ruleaza pe platforma Windows (inclusiv Vista si Windows 7). Impreuna cu aplicatiile S2S: Facturare si contabilitate primara si S2S: POS aveti un set de aplicatii stabile, cu o interfata prietenoasa, cu ajutorul careia puteti genera toate documentele necesare in contabilitatea primara, inclusiv vanzarea cu amanuntul a diferitelor piese, generarea de bonuri fiscale, facturi, avize, registru de casa, jurnale si alte documente. Importa calcule Audatex in citeva secunde, astfel puteti genera cu usurinta factura sau bon fiscal clientului. Practic tot ce aveti nevoie la un service auto. 

 

 
       

 

                                TronnSoftware – Tehnologia dealerilor auto Aplicatia Nexus este printre primele aplicatii tip DMS (Dealer Management System) aparute in Romania. Timp de peste 10 ani aplicatia a fost permanent imbunatatita, pe baza solicitarilor dealerilor auto. Nexus este folosita cu succes de catre multi importatori si delaeri auto din Romania: Volvo, Kia, Subaru, Fiat, Alfa Romeo, Mazda, Mitsubishi, Citroen dar si de multi alti dealeri independenti. Nexus ofera o eficienta deosebita in controlul si managementul departamentelor unui dealer/importator auto. Prin functiile sale, arhitectura moderna, usurinta in folosire si integrarea tuturor datelor, Nexus conduce imediat la cresterea eficientei financiare, la obtinerea unei viteze sporite a ciclului de business si a unei evidente clare a operatiunilor si a fluxului financiar. Nu in ultimul rand, aplicatia conduce la imbunatatirea vizibila a serviciilor oferite clientilor. Nexus este integrata cu propriile module Financiare si de Vanzari.  

 

 
       

                             

                                AD Auto Total este o societate cu o experienta de peste 15 ani in domeniul importului si distributiei de piese auto din Romania. Scopul nostru este sa oferim clientilor nostri: Siguranta - piese si accesorii originale; Excelenta – produse AM de cea mai inalta calitate; Profesionalism – o echipa de 800 de membri in locatiile AD Auto Total; Rapiditate – solutii optime pentru efectuarea de comenzi; Eficienta – proceduri optimizate informatic. Sistem Daune este o platforma informatica dedicata, conectata in timp real la aplicatia Audatex, care asigura online interfata intre asigurator si service, optimizand toate procesele si scazand timpii consumati prin metodele clasice. Sistem Daune ofera service-urilor, posibilitatea crearii si importarii online a dosarului dauna iar asiguratorilor, oportunitatea de a vizualiza direct dosarul si de a lua decizii extrem de rapid. Comenzile pieselor solicitate si informatiile referitoare la operatiunile din service sunt procesate in cel mai scurt timp si livrate catre service-ul corespunzator. 

 

 
       

                                CROSS adica Car Retail Operation Support System. Prin sistemul CROSS, Porsche Informatik pune la dispozitia Corporatiei VW si a retelei de service-uri reprezentanta Porsche din Europa, o solutie IT customizabila : CROSS care ofera o tehnologie de varf, o unealta flexibila pentru dealer si service-uri pe tot procesul de dealer-ship (vanzari, planificare, reparatii si piese de schimb, Backoffice si management), oferind utilizatorilor posibilitatea de a se concentra mai mult asupra clientilor. Interfata cu Audatex ofera posibilitatea incarcarii dosarului in Audatex si descarcarii calculatiei din dosarul creat inapoi in CROSS.Interfata cu Audatex ofera posibilitatea incarcarii dosarului in Audatex si descarcarii calculatiei din dosarul creat inapoi in CROSS, cu respectarea standardului Concernului VW, de derularea a procesului de service.