Audatex - a Solera company

11 Mai 2018 - Actualizare coeficienti de calcul pentru materiale in sistemul de vopsitorie AZT

   Vă informăm că începând cu data de 11.05.2018 au fost actualizate valorile coeficienților de calcul pentru materialele de vopsitorie și auxiliare pentru Factorul 51.  Actualizarea are loc în urma procesarii  de către AZT (Allianz Zentrum fur Technik) a listelor de prețuri furnizate de către importatorii de materiale de vopsitorie premium în România pentru urmatoarele mărci: STANDOX, GLASURIT,  CROMAX, SIKKENS, PPG, NEXA AUTOCOLOR, SPIES HECKER, 3M și TEROSON.

Citeste mai mult...

Vă mulțumim!

19 Aprilie 2018 - Actualizare baza de date modele grafice

Stimati Parteneri,

    Va informam ca in data de 19 Aprilie 2018 au fost introduse in baza de date 86 de modele noi printre care, Dacia Duster II, Mazda CX-5, BMW Seria 6 GT, Ford EcoSport, Honda CR-V, Kia Sorento, Jeep Compass, Fiat Fullback, Citroen C3 Aircross etc, precum si modele mai putin reprezentative pentru parcul auto din Romania (modele Americane), dar solicitate in trecut de catre utilizatori pentru calculatii. De asemenea au fost actualizate un numar de 131 de modele existente in baza de date (optiuni noi, modificari tehnice etc).

    Pentru a vizualiza modelele disponibile pentru calculatii incepand cu aceasta data, va rugam sa consultati lista publicata pe site-ul Audatex in sectiunea Informatii utile>Documente informative   

     Va multumim!

10 Aprilie 2018

Stimati Parteneri,

Va informam ca aplicatia AudaMobile a fost updatata pentru versiunea IOS 11.3

Va atentionam ca dupa update, la prima accesare a aplicatiei veti primi o notificare de update la ultima versiune, chiar daca update-ul a fost facut. Pentru a merge mai departe trebuie apasat "Renunta" (Dismiss) ca in aceasta imagine.

In cazul in care intampinati probleme, va rugam sa ne transmiteti un email catre tichet.ro@audatex.com .

Echipa Audatex