Audatex - a Solera company

15 Octombrie 2018 - Actualizare baza de date modele grafice

Stimati Parteneri,

   Va informam ca in data de 15 Octombrie 2018 au fost introduse in baza de date 9 modele noi dintre care evidentiem Audi A7 , Toyota Land Cruiser 150, Jaguar E-Pace, Kia Ceed sau MAN TGE, precum si 147 actualizari pentru modelele deja existente in baza de date (optiuni noi, modificari tehnice etc).

    Pentru a vizualiza modelele disponibile pentru calculatii incepand cu aceasta data, va rugam sa consultati lista publicata pe site-ul Audatex in sectiunea Informatii utile>Documente informative.

    Va multumim!

27 August 2018 - Training sediu Audatex

Stimati Parteneri,

    Pentru imbunatatirea eficientei si utilizarea cat mai corecta a functionalitatilor aplicatiei Audatex, avem placerea sa oferim posibilitatea ca utilizatorii aplicatiei Audatex din partea unitatilor reparatoare sa beneficieze de un program de training la sediul Audatex (Str. Ermil Pangratti nr. 30A etajul 1, Sector 1, Bucuresti, cod postal: 011884), costul fiind de 250 RON+TVA/participant.

    In luna Septembrie 2018 sesiunile de training vor avea loc in data de 18 training BAZA si 27 training AVANSAT iar in luna Octombrie 2018 in data de 16 training Baza si 25 training AVANSAT.

    Subiectele care vor fi discutate in cursul trainingului sunt:

  • Identificarea corecta a optiunilor autoturismului;
  • Normarea corecta si transpunerea in Audatex a lucrarilor efectuate in atelier;
  • Utilizarea functiilor interactive;
  • Calculul alternativ pentru contractele multimarca;
  • Comunicarea cu partenerii (Asiguratori) prin aplicatia Audatex;
  • Noi produse disponibile in portofoliul Audatex.
   Datorita numarului limitat de locuri, pentru inscriere utilizati formularul din sectiunea Informatii utile>>Programare training, selectand data si modulul de training dorit.

 

    Va multumim!

11 Mai 2018 - Actualizare coeficienti de calcul pentru materiale in sistemul de vopsitorie AZT

   Vă informăm că începând cu data de 11.05.2018 au fost actualizate valorile coeficienților de calcul pentru materialele de vopsitorie și auxiliare pentru Factorul 51.  Actualizarea are loc în urma procesarii  de către AZT (Allianz Zentrum fur Technik) a listelor de prețuri furnizate de către importatorii de materiale de vopsitorie premium în România pentru urmatoarele mărci: STANDOX, GLASURIT,  CROMAX, SIKKENS, PPG, NEXA AUTOCOLOR, SPIES HECKER, 3M și TEROSON.

Citeste mai mult...

Vă mulțumim!